Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Δυναμικές, Προκλήσεις, Προοπτικές, Ευκαιρίες

Η θέση σε εφαρμογή της νέας οδηγίας PSD2, όπως και το σύνολο του νέου Κανονιστικού Περιβάλλοντος, αναμορφώνει και επεκτείνει τους τρόπους πληρωμών, τα δίκτυα διεπαφής με τους πελάτες, μεταβάλλει τον τρόπο που διενεργούνται συναλλαγές από «νέους παίκτες» και 3rd-party providers, οι οποίοι εισέρχονται στην διαχείριση και πραγματοποίηση μεταφοράς χρηματοοικονομικών πόρων παράλληλα με τις Τράπεζες. Οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμόσουν την στρατηγική τους παρέχοντας στους πελάτες τους προσωποποιημένες, ασφαλείς, ευέλικτες, και άμεσες πληρωμές προστατευμένες σε σχέση με τα personal data.

To περιοδικό Banker’s Review της Boussias Communications διοργανώνει το 2ο Payments360° Conference. Το συνέδριο εστιάζει στην καινοτομία, τις νέες τάσεις, λύσεις και υπηρεσίες στο πεδίο των Πληρωμών σε Χρηματοοικονομικό, Τεχνολογικό, Επιχειρηματικό και Θεσμικό επίπεδο.

Key Issues

 • Η υιοθέτηση νέων υπηρεσιών πληρωμών και η διαμόρφωση της νέας πραγματικότητας συναλλαγών
 • Το φάσμα των νέων λύσεων για τις υπηρεσίες πληρωμών, οι παράγοντες ασφάλειας, ταχύτητας, αξιοπιστίας και ακρίβειας και η είσοδος νέων «παικτών» στο οικοσύστημα
 • Απαιτήσεις από τους stakeholders στο σύνολό τους για αποτελεσματική ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτομίας στο νέο περιβάλλον
 • Η αλλαγή στην κουλτούρα των καταναλωτών και τα οφέλη από το νέο payments οικοσύστημα
 • Πώς διαμορφώνονται βασικές κάθετες αγορές, όπως το Retail, στον τομέα των payments ειδικά με την παράλληλη ανάπτυξη των Online καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

Το κοινό του συνεδρίου

Συγκεκριμένα, το Συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Chief Digital Officers
 • Chief Technology Officers, Heads of IT & CIOs
 • Chief Retail Banking Officers
 • Chief Operations Officers (COOs)
 • Risk & Authentication Managers
 • Chief Innovation Managers (Retail, Telecoms, Utilities, etc.)
 • ICT Managers
 • Financial Compliance Directors
 • IT Auditors
 • ICT Infrastructure and Business Continuity Managers
 • Payment Providers
 • Payment Gateways Providers
 • Σύμβουλοι, Vendors και Integrators

Ομιλητές

Institutional Expert on Payments’ Regulations & Systems Ralf Jacob Η Γενική Διεύθυνση που ηγείται ασχολείται με την νομοθεσία σχετικά με τις πληρωμές (οδηγίες για τις υπηρεσίες πληρωμών, οδηγίες για το ηλεκτρονικό χρήμα, και τον κανονισμό SEPA), όπως και για την χρηματοδότηση των καταναλωτών (οδηγία για την πίστωση ενυπόθηκων δανείων και λογαριασμών πληρωμών).
Institutional Expert on Payments’ Regulations & Systems Mehdi Manaa Ο Mehdi Manaa είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Υποδομών και Πληρωμών για τις Αγορές στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Προηγουμένως ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Υποδομών για τις Αγορές.
Institutional Expert on Payments’ Regulations & Systems Dr Dirk Haubrich Ο Dr Dirk Haubrich είναι Επικεφαλής Δεοντολογίας, Πληρωμών και Καταναλωτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τραπεζών (EBA). Ο Dirk είναι επικεφαλής των εργασιών της EBA για τις υπηρεσίες πληρωμών, την προστασία καταναλωτών και καταθετών, την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και την παρακολούθηση της χρηματοπιστωτικής καινοτομίας στον τραπεζικό τομέα.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Daniel Döderlein Ο Daniel είναι βραβευμένος serial entrepreneur. Με σχεδόν 20 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, των μέσων ενημέρωσης, του marketing και της κινητής τηλεφωνίας, ο Daniel ενεργοποιείται σε ένα πολύ μεγάλης κλίμακας επιχειρηματικό δίκτυο και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή προϊόντων, για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Lee Britton Ο Lee Britton είναι ο Εμπορικός Διευθυντής της Prepaid Financial Services Limited (PFS) από το 2011, ο Lee κατέχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Ο Lee έχει κατευθύνει και επιτύχει την εντυπωσιακή τροχιά της PFS στα πεδία FinTech και Πληρωμών.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Martin Koderisch Ο Martin Koderisch είναι Σύμβουλος Πληρωμών στην Edgar, Dunn & Company με έδρα το Λονδίνο. Ο Martin έχει συντονίσει σαν Σύμβουλος προγράμματα υψηλών απαιτήσεων σε τομείς, όπως πληρωμές, ψηφιακή καινοτομία, regulations, ασφάλεια, fraud & risk για την αγορά των Fintechs, όπως και της εξέλιξης της συμπεριφοράς και των προσδοκιών των καταναλωτών.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Δημήτρης Λιτσικάκης O Δημήτρης Λιτσικάκης είναι ο Country Manager Greece για την Revolut, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης FinTech με έδρα το Λονδίνο. Με 1,700,000 χρήστες σε όλη την Ευρώπη, παρέχει τον πιο γρήγορο, ασφαλή και εύκολο τρόπο να αποκτήσει κανείς πρόσβαση σε πρωτοποριακές τραπεζικές υπηρεσίες με καινοτόμο mobile-only τρόπο.
Panelist Αλκιβιάδης Τρίγκας Ο Αλκιβιάδης Τρίγκας είναι Επικεφαλής του Τομέα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής στη Διεύθυνση Ψηφιακών Καναλιών εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα από το 2015.