Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Είσοδος Χρήστη

Lee Britton

Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner

Commercial Director, PFS

Lee Britton
Lee Britton

Ο Lee Britton είναι ο Εμπορικός Διευθυντής της Prepaid Financial Services Limited (PFS) από το 2011, ο Lee κατέχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Ο Lee έχει κατευθύνει και επιτύχει την εντυπωσιακή τροχιά της PFS στα πεδία FinTech και Πληρωμών. Σήμερα, η PFS είναι ένας από τους κορυφαίους εκδότες ηλεκτρονικού χρήματος της Ευρώπης και έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία μεταξύ των οποίων:

  • Sunday Times Hiscox TECH TRACK 100 - 5 συνεχόμενα χρόνια.
  • Ο νικητής της Deloitte TECHNOLOGY FAST 500 EMEA - 3 συνεχόμενα χρόνια
  • Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες FT1000 της Ευρώπης - 2 συνεχόμενα χρόνια
  • Νικητές στα European Business Awards στην ψηφιακής τεχνολογία για το Ηνωμένο Βασίλειο 2017/2018.
  • Βραβείο ΑΜ Βασίλισσας για το Επιχειρείν: Διεθνές Εμπόριο 2017.
  • Πάροχος Υπηρεσιών prepaid στο Prepaid Summit της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έτος 2016.

Στη διακεκριμένη καριέρα του, ο Lee Britton έχει επίσης διαδραματίσει διευθυντικό στέλεχος στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του εκτελεστικού αντιπροέδρου της επιχειρηματικής ανάπτυξης του ομίλου Muscato και διευθύνων σύμβουλος της Altair Financial.

Ομιλητές

Institutional Expert on Payments’ Regulations & Systems Ralf Jacob Η Γενική Διεύθυνση που ηγείται ασχολείται με την νομοθεσία σχετικά με τις πληρωμές (οδηγίες για τις υπηρεσίες πληρωμών, οδηγίες για το ηλεκτρονικό χρήμα, και τον κανονισμό SEPA), όπως και για την χρηματοδότηση των καταναλωτών (οδηγία για την πίστωση ενυπόθηκων δανείων και λογαριασμών πληρωμών).
Institutional Expert on Payments’ Regulations & Systems Mehdi Manaa Ο Mehdi Manaa είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Υποδομών και Πληρωμών για τις Αγορές στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Προηγουμένως ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Υποδομών για τις Αγορές.
Institutional Expert on Payments’ Regulations & Systems Dr Dirk Haubrich Ο Dr Dirk Haubrich είναι Επικεφαλής Δεοντολογίας, Πληρωμών και Καταναλωτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τραπεζών (EBA). Ο Dirk είναι επικεφαλής των εργασιών της EBA για τις υπηρεσίες πληρωμών, την προστασία καταναλωτών και καταθετών, την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και την παρακολούθηση της χρηματοπιστωτικής καινοτομίας στον τραπεζικό τομέα.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Daniel Döderlein Ο Daniel είναι βραβευμένος serial entrepreneur. Με σχεδόν 20 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, των μέσων ενημέρωσης, του marketing και της κινητής τηλεφωνίας, ο Daniel ενεργοποιείται σε ένα πολύ μεγάλης κλίμακας επιχειρηματικό δίκτυο και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή προϊόντων, για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Lee Britton Ο Lee Britton είναι ο Εμπορικός Διευθυντής της Prepaid Financial Services Limited (PFS) από το 2011, ο Lee κατέχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Ο Lee έχει κατευθύνει και επιτύχει την εντυπωσιακή τροχιά της PFS στα πεδία FinTech και Πληρωμών.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Martin Koderisch Ο Martin Koderisch είναι Σύμβουλος Πληρωμών στην Edgar, Dunn & Company με έδρα το Λονδίνο. Ο Martin έχει συντονίσει σαν Σύμβουλος προγράμματα υψηλών απαιτήσεων σε τομείς, όπως πληρωμές, ψηφιακή καινοτομία, regulations, ασφάλεια, fraud & risk για την αγορά των Fintechs, όπως και της εξέλιξης της συμπεριφοράς και των προσδοκιών των καταναλωτών.
Innovator, Thought Leader, Payments’ Business Front-Runner Δημήτρης Λιτσικάκης O Δημήτρης Λιτσικάκης είναι ο Country Manager Greece για την Revolut, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης FinTech με έδρα το Λονδίνο. Με 1,700,000 χρήστες σε όλη την Ευρώπη, παρέχει τον πιο γρήγορο, ασφαλή και εύκολο τρόπο να αποκτήσει κανείς πρόσβαση σε πρωτοποριακές τραπεζικές υπηρεσίες με καινοτόμο mobile-only τρόπο.
Panelist Αλκιβιάδης Τρίγκας Ο Αλκιβιάδης Τρίγκας είναι Επικεφαλής του Τομέα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής στη Διεύθυνση Ψηφιακών Καναλιών εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα από το 2015.